החומרים: לרוטב
½ כוס מיץ לימון
¼ כוס חומץ הדרים
2 כפיות סוכר
½ 1 כפיות בזיליקום
קורט פלפל
החומרים לסלט:
8 כוסות עלי חסה חתוכים 360 גרם דג טונה משומר במיץ טבעי 8 עגבניות שרי או 3 עגבניות רגילות עדיף תמר ½ בצל בגודל בינוני
1 מלפפון בגודל בינוני
½ כוס פרוסות סלרי דקות
אופן ההכנה:
בוחשים היטב את מיץ הלימון, החומץ, הסוכר, הבזיליקום והפלפל מסננים הטונה ,ותכים את העגבניות לחצאים,פורסים את הבצל לעיגולים דקות חותכים את המלפפון והסלרי לפרוסות דקות, חותכים את החסה לרצועות מערבבים את ההטונה והירקות בקערה ויוצקים את הרוטב על הסלט מערבבים . למאגר המתכונים לחצו